MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZDEN OKULUMUZA ZİYARET

Okulumuz 2006-2007 yılı mezunu İngilizce Öğretmeni olan İlknur (Şahin) Yılmazoğlu ve sınıf arkadaşı olan eşi askeri personel Murat Yılmazoğlu ziyarette bulundular ve okulumuz arşivlerinden resimlerine ulaştılar . Evli ve bir çocukları olan çift öğrencilerimiz okulumuzu ziyaretlerinde  farklı duygulara kapılarak geçmişi yadettiler. Sınıf arkadaşlarını, emekli olan öğretmenlerini ve müdürlerini andılar. Okulumuzdan böyle değerli başarılı öğrencilerimizin mezun olmaları devletine milletine hizmet etmeleri bizleri de ziyadesiyle mutlu etti, kendilerine başarılar mutluluklar dileriz.

11.07.2024 68